Islam

At krænke er at elske

Mine indvolde krænkes alvorligt, hver gang jeg ihukommer, at ordet ikke er frit. At jeg ikke må tiltale, irettesætte eller argumentere imod vores muslimske mindretal. Bare fordi jeg er en vantro hund.

 

Det lyder måske lidt højpandet, men det frie ord er  manifestationen af kærlighed og respekt mellem mennesker. Desto mere vi tør udfordre hinanden og vende tingene på hovedet, desto mere tillid og kærlighed, kan vi i sidste ende få til vores medmennesker/borgere.

 

Og jeg ved godt, at det er meget racistisk at sige, men dét at  betragte anderledes tænkende som vantro, virker stik modsat.

Det skaber splid, krig og ødelæggelse. 

 

Hvad med historien?

I et historisk perspektiv, så er det vist nok kun en gang lykkedes muslimer, jøder og kristne, at leve sammen i en længere periode, uden at slå hinanden ihjel. Det var paradoksalt nok i Jerusalem, men for meget længe siden.

Udover at kristne mindretal fordrives, udplyndres, voldtages, udryddes m.m. i de muslimske lande i dag, så gik det senest for alvor galt i 1915-17, da godt 1 mio kristne armeniere blev udryddet af tyrkerne.

 

Så hvorfor er det nu lige, at kultureliten ikke vil kigge på historien når det handler om muslimer?....og hvis de skulle driste sig, hvad er det så for nogle historiske referencer de kan henvise til, hvor muslimer har levet i fred og harmoni med jøder og kristne, eller nogensomhelst andre?

 

Rejsen til Muhammedanien

Det er overordentligt svært at regne sig frem til andet end, at vi indenfor en overskuelig fremtid, vil have et muslimsk flertal her til lands. Med overvejende sandsynlighed, så sker det i Sverige omkring 2040 og måske først i 2070 for vores vedkommende.

Hvis nogen kan få en fremskrivning af tallene til at vise anderledes, er de velkomne til at forsøge at udlægge tallene anderledes.

Der skal dog, af hensyn til videnskabelig metodik, tages højde for tidligere tiders konsekvente politisk motiverede, skal vi sige idylliserede forestillinger om fremtiden. Det er jo alt andet lige, rimeligt at tage med i ligningen, når nu fremskrivningerne  konsekvent har været så forkerte, som de har.

Hvis der ikke skal tages højde for det man, lidt polemisk kunne kalde muslimernes X-faktor, så kan det da godt være, at det først bliver omkring år 2100, hvis det kan berolige nogen.

 

Tilbage fra fremtiden

Hvis nu tidsmaskinen var opfundet, og vi nu kunne se et lille glimt af virkeligheden i 2100, så kunne det lidt Von Triersk se sådan her ud;

 

Kbh´s rådhus er revet ned og er erstattet af en gigantisk Moske, bygget af etnisk danske slavearbejdere. På rådhuspladsen ser vi giullotinen arbejde på højtryk med, at halshugge uanvendelige etniske danskere.

De etnisk danske kvinder arbejder som sexslaver, og i serviceerhvervet. Deres nyfødte anvendes som organdonorer.

 

Det var jo så bare et lille glimt, men hvad nu hvis vi her i 2018 vidste, at det ville komme til at se sådan ud?

 

Ville vi så forsøge at bryde de fysiske love, og tage nogle kontroversielle tænkere op til fornyet overvejelse?

Nej selvfølgelig ville vi ikke det, for det er bare noget racistisk pjat altsammen!

 

Men er det i det hele taget lovligt, for kultureliten, at gå ud af den småfascistiske vej, og overveje om hver enkel kultur/folkeslag/etnicitet etc. bare bedst kan leve fredeligt sammen, i hver sit suveræne land?

 

Koranen og Mein Kampf

Vi har vendt og drejet kristendommen gennem både reformationen og renæssancen, og fik den adskilt fra det verdslige med grundloven. Vi har været gennem ungdomsoprør hvor alt blev vendt på hovedet, og alligevel er 3 ud af 4 danskere medlem af folkekirken.

 

Det er nærmest abstrakt at forestille sig samme transformation for islam. Tænk hvis der gennem de seneste 1000 år var en muslim der på et eller andet tidspunkt havde fået lov til at stille sig undrende overfor f.eks. en barnebrud på 6-7 år. Eller måske havde syntes at det var lige lovligt kækt at dræbe jøder for sjov. Så var der nok rullet nogle hoveder, men islam ville have gennemgået en eller anden form for reformation og havde været istand til at spejle sig i Kristendommen uden at udstede fatwaer og dræbe kristne og jøder.

 

Men det er Hitlers “Mein Kampf”, der som den mest solgte bog i mellemøsten(kun overgået af koranen), er blevet muslimernes spejl i vesten.

 

Men hvad er egentligt mest bekymrende; at 1,5 mia muslimer vil dræbe jøder og vantro?, eller at tysklands lille befolkning i sin tid fik samme vanvittige ide?

 

Her er hvad muslimer, blandt meget andet, har fyret den af over i godt 1000 år;

 

hadith, nr. 6985.

“Dommedag skal ikke komme, før muslimerne bekæmper jøderne og dræber dem. Jøderne vil gemme sig bag sten og træer, men stenene og træerne vil sige: ‘Oh muslim, Oh Allahs tjener, der er en jøde bag mig, kom og dræb ham.’ …”

 

Sura 8 (Byttet) vers 12

Da din Herre åbenbarede for englene: "Jeg er med jer, så lad dem, der tror, stå fast! Jeg vil sætte en skræk i livet på dem, der er vantro. Hug dem over nakken! Hug dem over hver en finger!

 

En tur til omvendtslev

Bare for eksperimentets skyld, så prøv at forestille Dem, at det var kristendommen der var tale om; Altså at Jesus elskede at dræbe muslimer.

Ville De så ikke også blive krænket, hvis nogle vantro muslimer havde noget imod at blive dræbt?

 

Selvfølgelig ville De det, og så er det jo klart at vi skal holde op med at krænke. UNDSKYLD!

Foreningen Stop Udrejsecenter Lindholm (under stiftelse)

email: kontakt@lindholmasylcenter.dk

© Copyright. All Rights Reserved.